Gość Sebastian Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Witam serdecznie mam krwiak z tyłu głowy od dobrych 6 lat może trochę mniej i z początku nie było żadnych problemów z tym byłem nawet u chirurga i zlecił mi wykonanie rtg czaszki ale w tym badaniu nie wyszło nic niepokojącego i chirurg mi powiedział że dopóki nie będzie to mnie boleć i narastać to nie ma sensu nic z tym robić ale teraz ten krwiak mnie coraz mocniej boli i ten ból staję się nie do zniesienia czy to może być objaw nowotworu czy raczej nie proszę o pomoc i jakie badania bym musiał wykonać czekam na szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Trzeba ponownie skontaktować się z chirurgiem. Krwiak w wyniku zwłóknienia może naciekać na nerw co powoduje dolegliwości. Chirurg po badaniu zadecyduje o dalszym postępowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi