Gość maja Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Witam... Mam pytanie? Dwa dni temu zauważyłam, iż z odbytu podczas napięcia wychodzą mi *Dwa guzki* I niewiem co to jest... Nie swędzi mnie to tylko podczas dotykania czuję ból.. A jeszcze dodam, iż mam problemy z wypróżnianiem się.. Nie wypróżniałam się 4 tygodnie. Niewiem co to jest...PROSZĘ o POMOC!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Prawdopodobnie to żylaki odbytu. Aby przekonać się dokładnie co to jest trzeba udać się bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maja Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 A od czego one mogły się pojawić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witam! Mam problem z pewną intymną sprawą, mianowicie: prowadze aktywny tryb życia, dużo biegam, ćwicze. Kilka dni temu urządziłem sobie wycieczke rowerowo z kolegą, była dosyć długa (40 km po górach), po powrocie od siodełka strasznie bolała mnie *pupa*. Stwierdziłem, ze to nic poważnego.. Podczas kąpieli 2 dni poźniej wyczułem na swoim odbycie dziwną narośl wielkości pestki czereśni lub wiśni, jest mocno czerwona, ale niezbyt duża, mam 17 lat i zdziwiło mnie to bardzo... Nie boli mnie, gdy siedze, chodze, ale bardzo mnie to irytuje, więc mam 2 pytania: jak to moge wyleczyć domowymi sposobami? Czy to mogą być hemoroidy? Czy gdybym wyleczył to domowymi sposobami mogłoby to ustać i już nigdy nie powrócić? Na jaki okres czasu może to ustać? Czynnikiem zwiększającym zachorowanie na hemoroidy, jest to, że moja mama ma własnie z nimi problemy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi