Gość magda Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Witam serdecznie dwa lata temu uderzyłam się w pośladek na zewnątrz nie miałam żadnego urazu po pewnym czasie zaczęłam odczuwać ból ,zaszłam jednak w ciążę przytyłam 30 kg i bólu nie czułam.po urodzeniu dziecka ból powrócił schudłam do wagi sprzed ciąży i wyczułam na pośladku dużego guza, gdy dłużej posiedzę jest odczuwalny ból. proszę o radę czy to może być zwłókniały krwiak? czy biopsja cienko - igłowa jest odpowiednim badaniem do wykrycia np komórek rakowych? bardzo proszę o informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Być może właśnie to zwłókniały krwiak. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. USG i biopsja zmiany może dokładnie określić czym jest. O wszystkim zadecyduje chirurg po badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 bardzo dziękuję za odpowiedź. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi