Gość Iwona Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Mam 25 lat,od roku wyczuwam guzek na prawej nodze.Jest on umiejscowiony z przodu nogi,miedzy kolanem a stopa,tak mniej więcej w połowie.Jeśli przykucnę,to jest on bardziej wyczuwalny i czuje,jakby tam była jakaś galaretka,czy woda.Co to może być?Czy mam pokazać to lekarzowi?Jeśli tak,to do jakiego specjalisty się zgłosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem ogólnym. Być może to jakiś tłuszczak, włókniak, wykrzepiały żylak. Chirurg po zbadaniu zadecyduje o dalszym postępowaniu (zapewne usunie zmianę i wyśle do badania histopatologicznego). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnieszkaa Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 mam dokładnie to samo, i nie wiem co z tym zrobić. Iwonko, napisz czy byłaś u lekarza i jak to się dalej potoczyło. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rrrrrr..... Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 ja mam dwa takie guzy, jeden pojawił się jakieś 2 lata temu, ale poszedlem do lekarza dopiero w ubiegłym roku jak pojawił się obok starego, nowy guz. Chodziłem po różnych specjalistach, od chirurgów naczyniowych po reumatologa i nikt nie był mi w stanie nic powiedzieć na ten temat.Jak leżę albo siedze guzów nie widać, pojawiają się dopiero jak soję albo biegam/chodzę, są dość miekkie, jak naciskam słychać dziwne *pyknięcie*, ale to podobno nie jest żadne naczynie krwionośne... tak wyszło na badaniu USG... lekarze nie wiedza co to jest, ja tez niestety nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aleksandra Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Mam dokładnie to samo i nie wiem co to jest. Niedługo wybieram się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Mam kilka takich guzków na obydwu nogach dajcie znak czy ktoś dowiedział sie czegoś o tym przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaka Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam czy dowiedzieliście sie co to za guzki? Moje 4 letnie dziecko taki ma i bardzo się martwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi