Gość karolina Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Moja siostra trafila do szpitala z urazowym peknieciem sledziony jej stan byl krytczny cztery litry krwi w jamie brzusznej po 2 dobach zmarla zostawila dwoje dzieci jedno 2.5 roku drugie 9 lat mial mez a sdste co ja bil ale tym raze sekcia okazala zadnych sladow bicia prosze pomuszcie mi czy jest jakis sposub w ktory mozna ja uszkodzic bez sladow zewnecznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karolina Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Mam ptanie moz moja siostra dwa miesiace temu zamarla w szpiatal w skutek urazowego pekniecia sledziony !trafila z 4litrami krwi w jami brzusznej do szpitala po dwuch dniach zmaral sledzione usunietao w szczepkach prosze mi powiedziec czy sa jakie metody ze nie bylo sladow bicia i czy moglo to byc przyczna paralizatora albo srotkow chemichnych takich jak narkotki???prosze moja siostra byla bardzo mloda i zostawila dwoje maltkich dzieci a kokubet chodzi po wolnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Trudno określić co się stało bez poznania dokładnych szczegółów klinicznych. Mogło być tak, że śledziona była powiększona samoistnie (nawet o tym pacjent mógł nie wiedzieć - nie odczuwa się tego), a wtedy nawet drobny uraz, uderzenie bardzo niewielkie może spowodować pęknięcie śledziony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi