Gość Monika -mama 2-letniej Madzii Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Kilka dni temu zauważyłam u mojej 2-letniej córeczki na łuku brwiowym guzka.Jest on twardy i mam wrażenie że pojawił się nagle bo jest do tego stopnia widoczny że nie mogłam go wcześniej nie zauważyc.Podobno jest to torbiel i trzeba ją usunąć operacyjnie.I co teraz-jestem przerażona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Trzeba w tej sprawie skontaktować się z chirurgiem ogólnym. On po badaniu zadecyduje czy, aby należy to operować. Jeśli zabieg byłby wykonywany jest krótki i można wykonać go w jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 To właśnie chirurg zadecydował o zabiegu ale skąd ta torbiel się wzięła i czy jest grożna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Raczej torbiele są łagodna, a wytworzyła się samoistnie, po wycięciu i badaniu histopatologicznym dowie się Pani w 100% co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 A gdyby tego nie usuwać - co z tego może wyniknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi