Gość Tomek Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Jestem po repozycji i stabilizacji pretem śródszpikowym kości łokciowej którą przeprowadzono mi dwanascie dni temu . Po dwóch dniach od zabiegu reka zaczęła mi puchnąć i boleć i trwa to nadal . Czy to normalne ? Z Góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Najlepiej udać się na wizytę kontrolną do lekarza prowadzącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arek Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Nie jest to normalne miałem podobne złamanie i mi ręka nie puchła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi