Gość mbork Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Miałem kontuzję stopy (przewróciłem sie) . Stopa byla sina i obrzęknięta . Po paru dniach wszystko wróciło do norym oprócz tego ze pojawiły się dwa guzki wielkości 1 cm i 1,5 cm obok siebie - wydaje się że wypełnione galaretkowatą substancją. Guzki znajdują się pod kostką bliżej pięty . Guzek (1,5 cm) 4cm od kostki w kierunku pięty . Guzek (1 cm) 3 cm poniżej kostki w dół Byłem u lekarza ogólnego który stwierdził ze powinno sie to samo wchłonoć. Guzki te mam już 4 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Można udać się jeszcze do chirurga by przyjrzał się guzkom. Być może wystarczy tylko je wyciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mbork Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Wynika z tego że lekarz ogólny zidentyfikowal to jako krwiaki, żylaki są one miękkie w dotyku ale w kolorze skóry. Ostatnio żle stanełem na ta stopę i znowu mam lekie bóle stopy w trakcie chodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Oczywiście kontuzja mogła spowodować powstanie krwiaka. Najlepiej wybrać się do lekarza i pokazać mu zmiany oraz przyjmowane leki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiktoria Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Do mnie równiez wszystki objawy pasują. Tylko najdziwniejsze jest to, że ból dopadł mnie zupełnie niespodziewanie i sparaliżował całą stopę. Nie mogę na niej stanąć. Zgrubienie pojawiło się chilę potem i widac je nawet gołym okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiktoria Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Boli przy chodzeniu i pod wpływem dotyku. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiola Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Zmiany nowotworowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi