Gość Lidka Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Mój problem wygląda następująco. Po dzisiejszym posiłku zaczęły się ostre kłucia nad biodrem po prawej stronie czasami promieniują aż do pleców. Nie mogę praktycznie leżeć na boku ani jednym ani drugim jedyna pozycja to na plecach ale też boli. Co to może być powinnam jechać do szpitala ? Mogę wziąć jakieś tabletki przeciwbólowe ? Dodam jeszcze że nie mam żadnych innych dolegliwości czasami tylko robi mi się na przemian zimno i gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Trudno odpowiedzieć na pytanie bez badania. Jeśli bóle nie ustępują lub nawet się nasilają lepiej udać się do szpitala, aby wykluczyć jakieś ostre schorzenia brzucha (np. zapalenie wyrostka robaczkowego). Leki przeciwbólowe mogą tylko niepotrzebnie utrudnić diagnostykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdzisia Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 boli mniez prawej strny brzucha ból promieniuje do plecówjest to ostry ból,najmocniej tył prawej strony pleców,na wysokosci nerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Być może to kolka nerkowa lub rwa kulszowa, ból lędźwiowy spowodowany patologią kręgosłupa. Aby stwierdzić dokładnie co się dzieje trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Może okazać się konieczne wykonanie pilne USG jamy brzusznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tadek Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 mozliwe ze to woreczek zolciowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anka Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 ja odczuwam dokładnie to samo ból nasila się przy schylaniu zjadłam już cały listek no-spy i nic nie pomogło doradżcie co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi