Gość Kamil z Olsztyna Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Pod koniec tego października będę miał 14 lat. Zauważyłem tutaj jeden temat któłry mnie zaniepokoił. Czy w stanie wzwodu skórka z penisa powinna sama się ściągać (czyli że ja jej nie ściągam tylko ona sama od razu)? nigdy tak nie miałem więc pewien temat tu założony bardzo mnie zdziwił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bart Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 I co było w nim napisane? dlaczego pytasz o to samo? jest tutaj na ten temat bardzo wiele wątków, poszukać odpowiedzi? jak nie masz trudności ze ściągnięciem to nie ma problemu, nie musi sama schodzić, może z pomocą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Tak jak napisał poprzednik nie musi napletek sam schodzić można czasami mu w tym pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 mam zerwane całkowicie wędzidełko na penisie, od tego czasu mam problemy z erekcja , wydłuzył mi się napletek a penis wydaje się mniejszy , mrżnie mi żołędź, jakby był niedokrwiony, niekidy podczas stosunku tracę erekcję a to od tego czasu jak przypadkowo straciłem to wiazadlo co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 mam zerwane całkowicie wędzidełko na penisie, od tego czasu mam problemy z erekcja , wydłużył mi się napletek a penis wydaje się mniejszy , mrżnie mi żołądź, jakby był niedokrwiony, niekeidy podczas stosunku tracę erekcję a to od tego czasu jak przypadkowo straciłem to wiązadło co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 mam zerwane całkowicie wędzidełko na penisie, od tego czasu mam problemy z erekcja , wydłużył mi się napletek a penis wydaje się mniejszy , marznie mi żołądź, jakby był niedokrwiony, niekedy podczas stosunku tracę erekcję a to od tego czasu jak przypadkowo straciłem to wiązadło co robić -jestem bezradny a wstydze sie urologa i swojego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi