Gość RENATA Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 mam guzka na czubku glowy wielkosci gdzies 2cm. .w przeszlosci spadl mi na glowe ostry kamien mialam po tym dziurke w glowie a puzniej utworzyl mi sie ten guz .czy moge go usunac chirurgicznie i czy to jest odplatne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Trzeba najpierw udać się do poradni chirurgii ogólnej (uzyskać najpierw tam skierowanie od lekarza rodzinnego). Po zbadaniu chirurg zadecyduje o dalszym postępowaniu. Jeśli będzie konieczny zabieg oczywiście będzie wykonany bezpłatnie (jeśli Pani jest ubezpieczona). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi