Gość Sylwia Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Rak gruczołowy G1 okolicy brodawki Vatena. opuszka dwunastnicy charakter zmiany-pierwotna. Taką informację dostałam od kuzynki i prosi o pomoc,abym znalazła jakieś informacje co to za choroba jakie są jej objawy i gdzie najlepiej ją leczyć i jakimi sposobami...szukałam różnych informacji w internecie ale takie jakich szukałam nie uzyskałam konkretnie dlatego piszę ostatecznie z prośbą o pomoc i wyjaśnienie...proszę o szybki kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Trzeba z tym wynikiem pilnie udać się do chirurga ogólnego. Jest to rak części dwunastnicy. Leczenie wyłącznie operacyjne - duży zabieg usunięcia dwunastnicy z głową trzustki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi