Gość Zmartwiona Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Mam 20 lat. Od jakiegoś czasu( nie pamietam nawet jakiego - moze to byc nawet z 2 lata) mam przy brodawce pod skórą biały twardy guzek.Myślałam ,że może to cos normalnego jak takie miekkie na otoczce (jten jest twardawy ma 3-4 mm średnicy).Myślałam ,że jak go przebije to wyleci ropa i zmniejszy się. Nie zmniejszył się, i nie wyleciała ropa tylko odrobinę osocza. Nie dokucza mi bólowo. Przeszkadza mi myśl ,że może to być zmiana patologiczna.Przestraszylam się. W samobadaniach ktore czytałam nie ma nic napisane ,że to powód do niepokoju. Bardzo proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 W takim wypadku najlepiej skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zmartwiona Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 dziękuję.dermatolog stwierdził ,ze taka juz moja uroda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Basia Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Też mam takie coś tylko mam dopiero 15 lat...jeżeli to coś natychmiast nie zniknie to urwę sobie sutki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Smiesza mnie okreslenia *taka juz Twoja uroda* ale lekarze jak nie wiedza co powiedziec to tak najlatwiej!!!Jakby tak bylo, to mialabys to od poczatku a nie narosloby z czasem. Mam taki problem jak Ty, tylko, ze ja mam prawie 30lat i ten guzek pojawil mi sie jakies 6-7 lat temu. Poczatkowo byla mala kropeczka a dzisiaj juz ma ok 4mm. Jeszcze nie odwazylam sie z tym isc do lekarza.Wiem moja glupota ale nie ma na tyle odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość madzia Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 czesc dziewczyny nie macie sie czego obawiac tez to mam . bylam u onkologa i doktor powiedzial ze bedzie trzeba zrobic maly zabieg. trzeba to po prostu wyciac. znieczulenie miejscowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi