Gość Jacek Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 2 dni temu zaobserwowałem zgrubienie żyły zaczynające się w okolicy podbrzusza i sięgające do połowy penisa (górna część). Z tego co zauważyłem problem wystąpił na następny dzień po podnoszeniu dość dużych ciężarów (nie wiem czy ma to jakiś związek ze sprawą). Odczuwam ból podczas dotykania żyły. Co może być przyczyną i w jaki najlepszy sposób zaradzić temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Trudno odpowiedzieć na to pytanie bez badania. Może doszło do miejscowego zapalenia żył (bardzo rzadki stan). Najlepiej użyć żelu z heparyną (np. Lioton 1000 5xdz.). Je śli dolegliwości nie ustąpią zgłosić się bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafal Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 nie co Tobie sie stalo ale szukam na to samo odpowiedzi poniewaz wyszlo dla mnie to samo jakies 5 dni temu i nie wiem co z tym zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rulez Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 mam ten sam problem... moja żyła boli mnie tylko przed penisem i na jego poszatku... (1cm) sprobuje z tą maścią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ddd Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 i co pomogła ta maść bo ja mam to samo:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sa Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Pomogła, stosowałem ją 2 tygodnie i obrzęk zanikł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi