Gość anita Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Co jakis czas pojawia mi sie guz lub odcisk w pachwinie. Z poczatku myslalam, ze jest on spowodowany noszeniem ciasnych spodni, jednak od dwoch miesiecy staram sie nosic luzne obrania i nie zakladam nogi na noge, by nie powodowac ucisku. Wydawalo mi sie, ze to skutkuje, lecz bez zadnego powodu guz sie odnawia. Mialam to juz kilka razy, za kazdem samo przechodzilo, lecz teraz nic nie pomaga. Odcisk ten sprawia mi bol i dyskomfort, a gdy jest juz naprawde duzy zaczyna podchodzic ropa. Nie wiem, czy jest to powod do zmartwien. Prosze o rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Radzę z tym problemem udać się do dermatologa. Zmiany skórne w tym rejonie często są natury grzybiczej lub bakteryjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi