Gość edyta 26 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Od jakis 2 miesiecy odczuwam guzka po lewej stronie od srodka jamy ustnej po stronie lewej guzek ten zmienia polozenie gdy ruszam jezykiem tz zawija sie do gory mam wrazenie ze nie jest on do niczego tam przyklejony jest podluzny nie boli mnie nadmieniam, ze po tej lewej stronie mam do wyrwania 3 korzenienie. Czy moglby doktor dac mi adres do jakigos dobrego lekarza w tej sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Pisze Pani na stronie poświęconej chirurgii ogólnej. Nie zajmujemy się tutaj problematyką dentystyczną, a schorzenia jamy ustnej są domeną stomatologów. Proszę w tej sprawie skontaktować się bezpośrednio z dentystą. On zadecyduje o dalszym postępowaniu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi