Gość Adul Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Witam. Mam pytanie dotyczące zmiany na języku. Od 3 dni mam na języku pryszczyk. Wygląda on jak powiększony kubek smakowy, ale raczej nim nie jest. Jak jem coś twardego to bardzo boli, przestaje tylko czasami i później ból znowu się nasila. Płuczę usta Dentoseptem, bo myślałem, że to tylko jakieś ugryzienie czy mała zmiana, ale to nic nie daje. Co to może być i czy muszę się udać z tym do lekarza?Bardzo dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Najlepiej udać się do laryngologa, który na pewno rozpozna zmianę na języku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość STARYWYGA Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 to może być afta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi