Gość Anna Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Dzień dobry lecze sie na niedoczynność tarczycy biorę thyrozol 20 i trochę przytyłam czy mogę dalej tyć??i czy tyje się od hormonów??Proszę o pilną odpowiedz.Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Tyje się z powodu niedoczynności tarczycy. Może Pani jeszcze przybrać na wadze, ale lekarz endokrynolog powinien rozważyć zmianę dawki leku na większą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Ale jeśli zmieni dawkę leku na większą to przytyje jeszcze bardziej??czy jak będe leczona hormonami to będe dalej tyć??jCzy tyje się po prostu z samej nadczynności?? Ja już naprawde duzo ważę i nie wyobrażam sobie tego żeby jeszcze przytyć Proszę o odpowiedz to bardzo ważne dla mnie.Dziękuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Trzeba dobrać dawki leku tak, aby poziom hormonów mieścił się w określonej normie. Wtedy po osiągnięciu równowagi hormonalnej nie powinna Pani tyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi