Gość Dominik Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Witam! Mam problem ze ściąganiem skóry z penisa. Mam 15 lat i, mianowicie, jeszcze nigdy nie udało mi się ściągnąć skóry tak, aby odsłonić całą żołądź. W czasie maksymalnego wzwodu skóra sciaga się tylko kawałek sama, mogę jeszcze troszeczkę sam ściągnąć i to tyle, potem czuję ból oraz pieczenie. W rezultacie nie mogę sciągnąć skóry nawet do połowy żołądzia. W czasie spoczynku jest troszkę lepiej i daję rady ściągnąć skórę troche dalej, ale również nie do końca, ponieważ wtedy znów pojawia się ból. Słyszałem, że należy regularnie myć mastkę spod napletka i trochę się obawiam, co się stanie, jezeli tego nie będę robił. Natomiast podczas oddawania moczu robi mi się taki balonik, cos podobnego jak pęcherzyk powietrza pod skórą, która znika zaraz po oddaniu moczu. Natomiast gdy ściągam troche skórę z żołędzia to wszystko jest ok. 1) Czy winą tego co opisałem powyżej może być stulejka lub za krótkie wędzidełko? 2) Jeżeli tak to należy udać się do lekarza teraz, czy to może poczekać do czasu, gdy będe miał np. 18 lat? Wiem, że już na forum jest duzo takich tematów, ale przeważnie te osoby albo nie mogą wcale ściągnąć skóry lub moga za żołądź i dopiero wtedy mają problem, a ja mogę tylko do połowy i nie wiem czy to jest jakaś inna choroba niż stulejka lub krótkie wędzidełko. Pozdrawiam, liczę na odpowiedź i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Tak to pewnie stulejka. Najlepiej nie zwlekać i udać się do urologa teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grand Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Miałem podobny problem. To stulejka. Poszedłem do szpitala i lekarz przeprowadził zabieg metodą Schloffera. Polegało to na przycięciu nieco napletka tak by żołądź mógł wychodzić cały. Zabieg trwał 10 - 15 minut. Potem dwa tygodnie smarowania maścią Oxycort i po bólu. Pozdrawiam i życzę powodzenia *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawid Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 czy to bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystian Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 a ile cie ten zabieg kosztował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ehh Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Ja mam taki problem że skura jest jakby przyklejona albo zrosnięta z żołędziem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość s Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ja mam taki problem że nie mogę naciągnąć poza żołędziem nie wiem a jak chce to boli jak mocno to mnie boli i nie wiem co pls pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marek Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 ja mam troche inny problem, m.in ściągam i w jednym momencie stoi skóra i się rozcina po bokach i krew leci, juz od miesiąca walcze i nic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Nie walcz sam, udaj się do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zdzisław Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Udaj się do rabina: po obrzezaniu nie będziesz miał problemów z napletkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piękne Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 A po co obrzezanie?! Też mi rada i może żałować tego do końca życia...Wystarczy iść do chirurga ogólnego i jest to darmowy zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Art Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 A co to morze być wcześniej skóra schodziła z łatwością a teraz mam problem z ściągnięciem i nie wiem czemu tak się porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi