Gość slawek Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Od paru miesięcy czuję się jakby mi ktoś przywalił mam 26 lat a to chyba nie jest normalne. Ciągły brak potasu ostatnio potasu i Sodu skaczące serducho raz wolniej raz szybciej w badaniach wychodzi hematokryt ok 48 potas kolo 3 sód pozniej kreski biegam po lekarzach i wszyscy mowią to samo jest pan zdrowy jak koń a bynajmiej tak się nie czuje proszę o podpowiedz gdzie się udać co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Skoro dolegliwości związane są z sercem należy skonsultować się z kardiologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawko Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 pytanie o domniemanie cukrzycy krzywa nad czo 5,6 po 75 glukozy po 1 h 7,2 po 2 h 6,5 czy to cukrzyca ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Krzywa cukrowa jest prawidłowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawko Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 jeszcze jedno Pytanie hematokryt 49-51 hemoglobin 17 - 18 Krwiny czerwone 5,5 co to moze być bo mnie to strasznie martwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi