Gość Marta Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Dzień dobry miałam robione badanie TSH i wynik jest następujący 8,230 czy to jest dobry czy zły wynik proszę o pilną odpowiedz .Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 wynik za wysoki, z resztą Pani powinna mieć normę podaną obok wyniku patrz strona: http://www.laboratoria24.pl/lab/_badania.php/id/85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Widziałam dziękuje ale czy to może oznaczać nadczynność tarczycy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Nie nadczynność tylko niedoczynność!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Witam miałam robione w tym tygodniu tsh tarczycy i wynik wyszedł 8,230 a wiem ze norma jest do 4,00 co może oznaczać taki wynik proszę o pilną odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 patrz: http://www.laboratoria24.pl/lab/_badania.php/id/85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Patrzyłam ale nic nie rozumiem z tych wyników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Taki wynik sugeruje niedoczynność tarczycy. Na podanej stronie są normy w zależności od wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Witam moja siostra odebrała dzis wynik biopsji w ktorej pisza Grupy normatypowych tyreocytów, dość liczne fagocyty i drobne skupienia koloidu.W aspiratach płata lewego miernego stopnia pleomorficzny naciek linfoidalny - Thyreoiditis chronica czy mogę dostać odpowiedz co to oznacza jaka to choroba tarczycy i ogolne informace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi