Gość anna Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Mam 29 lat. wczoraj zaczal bolec mnie brzuch - gorna czesc pod zebrami. przebadal mnie lekarz, zrobil usg i stwierdzil ze to najprwdopodniej gazy. na wszelki wypadek dostalam leki na zoladek i leki przeciwbolowe. w nocy bol brzucha ustapil, jednak zostal bol kolkowy po prawej stronie pod zebrami. najpierw byl to bol pulsujacy, teraz jest jednak ciagly i promieniuje na ramie. kolejne usg nic nie wykazalo. lekarz pobral krew do badania. lekarz mowi ze to typowe objawy kamicy, ale usg nic nie wykazalo. co to moze byc i jak moge sobie pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Wyniki krwi powinny wnieść więcej do całoksztaltu podanych objawów. Skoro usg jest prawidłowe trzeba poczekać na wyniki badań krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi