Gość pin Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Od długiego czasu, moze kilka miesięcy mam na podniebieniu cos jakby zgrubienie w jednym miejscu. Co jakis czas robi sie na tym jakby pęcherzyk, ktory pod naciskiem pęka. Jest to malutkie, milimetr, moze dwa. Dokładnie nie potrafie dojrzec, bo cięzko mi tam zajrzeć... Zmiana jest bolesna podczas uciskania. I tu moje pytanie: czy moze to byc jakas zmiana nowotworowa? Dzis przyszła mi taka mozliwosc do głowy. Wczesniej myslalam, ze moze cos mi sie tam wbiło, ale juz sama nie wiem, bo to tyle miesięcy... Niepokoje sie.... Co powinnam zrobić? Proszę o porade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Nie jest to zmiana nowotworowa, ale wynik infekcji np. wirusowej lub zmiana alergiczna. Najlepiej udać się do lekarza np. laryngologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harnas Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 nie jest to nowotwor lekarz przepisze masc lub plyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi