Gość Michał Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Witam, od niedawna gdy sie rozciągałem poczułem dziwny bol w kroczu po prawej stronie. Nie boli on ciągle tylko jak podniose noge nie koniecznie wysoko, czasami boli gdy normalnie kope nisko albo z obrotu (trenuje Muay Thay). Jest to taki kilkusekundowy ból w trakcie wykonywania tego. Nie jest on mocny a go czuć. Mam 14 lat. Czy to może być przepuklina ? Czy po prostu lekka kontuzja która zejdzie sama ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Raczej to kontuzja (naderwanie mięśnia, ścięgna), nie masz typowych objawów przepukliny. Odpoczynek 1-2 tygodniowy od sportu z zastosowaniem żeli przeciwbólowych i przeciwzapalnych powinno przynieść efekt. W razie nieustąpienia dolegliwości zgłoś się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi