Gość Estera Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Wrzodziejące i bolące ogniska hypoehogeniczne. co to oznacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 W zasadzie wynik tego badania nie daje rozpoznania. Konieczna jest dalsza diagnostyka (mammografia, biopsja). Ogniska hypoechogeniczne mogą odpowiadać zmianom nowotworowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ada27 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam mam problem i bardzo się martwię 5 miesięcy temu urodziłam synka,mam guzka na lewej piersi miałam robioną momografie 1.5 roku temu i stwierdzono,że zebrał mi sie tam pokarm i powstał guzek dodam,jeszcze,że to moje trzecie dziecko ale ostatnio zaobserwowałam,że pojawiło mi się na sutku coś w rodzaju wrzoda bardzo się martwię proszę o szybką odpowiedz co to może być:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Trzeba w tej sprawie pilnie udać się na konsultację do ginekologa. Być może to jakiś miejscowy ostry stan zapalny, ale także należy wykluczyć ognisko nowotworowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi