Gość AGNIESZKA Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 we wrzesniu 2008r przeszlam zabieg laparoskopowego usuniecia woreczka żółciowego po zabiegu stosowalam diete tak jak w zaleceniach po 3 mies zaczełam wracac do posiłow z przed zabiegu ale bardzo ostroznie jednak od tamtej pory jestem na leczeniu u gastrologa poniewaz zaczeły sie straszne zażynajace bule brzucha biegunki 10 razy na dobe i b.duza iloscia sluzu od lekarza dostalam controloc40 oraz urlagast po tym nie moge powiedziec biegunki ustaly oraz poprawilo mi sie samopoczucie bo w czesniej organizm byl tak wyczerpany ze mialam omdlenia i odwonienie (widoczne na opuszkach palcow u rak)teras przez okolo miesiac bralam tylko urlagast ale bez controlocu i czuje bule w klatce miedzy piersiami promieniujace na lewa strone w okolice zaladka teras dostalam controloc 20 ale nie widze poprawy martwi mnie ta sytuacja poniewaz od roku jestem na lekach prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Na początek warto wykonać usg jamy brzusznej. Trzeba powrócić do diety i jej przestrzegać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi