Gość SEBASTIAN Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Od kilku dni zauważyłem u siebie dziwny objaw a mianowicie mam bardzo twardą głowę i strasznie mnie boli dodam że mam także nudoności i bardzo często kładę się spać i do tego ten ból w klatce piersiowej i drenu od zastawki i dodam że miałem wykonane TK głowy i wszystko jest w porządku ale gdy byłem u chirurga dziecięcego to stwierdził mi niedrożność zastawki to znaczy on ucisnął mi zastawkę i powiedział że jest do usunięcia dlaczego to nie wyszło w badaniu TK głowy i czego mogą być przyczyną moje objawy czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zastój powinien być widoczny w TK mózgu, dlatego najlepiej z tym wynikiem skonsultować się z chirurgiem, który Pana badał. Niech ustosunkuje się teraz do tego wyniku TK (myślę, że trzeba też skonsultować się z neurochirurgiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi