Gość Alicja P Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 W wypisie ze szpitala mam napisane: Loboishtmectomia sin. Excisio partialis lobi dex.gl.thyroideae Bardzo proszę o informacje co ten opis oznacza, czy jest powód do niepokoju ? jestem po operacji tarczycy, pozostawiono mi część jednego płatu, czekam na wynik histopatologiczny wycinka. Alicja P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Tłumaczenia: Wycięcie lewego płata tarczycy z cieśnią.Wycięcie części płata prawego gruczołu tarczowego. Więcej będzie można napisać po otrzymaniu wyniku badania histopatologicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bozena Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 et hyperplasia nodularis lobii dex.gl.thyreoideae Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bozena Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Adenoma micro-et-mediofolliculare-et hyperlaet hyperplasia nodularis lobii dex.gl.thyreoideae Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Et hyperplasia nodularis lobii dex.gl.thyreoideae - I przerost guzkowy płata prawego gruczołu tarczowego Adenoma micro-et-mediofolliculare-et hyperlaet hyperplasia nodularis lobii dex.gl.thyreoideae - Gruczolak mało- i średniopęcherzykowy i znaczny przerost guzkowy prawego płata tarczycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi