Gość Wojtek Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 *We wrześniu ub. roku zachorowałam. Pierwsze objawy to biegunka i bule brzucha. W dalszym okresie spadek masy ciała, osłabnięcie. Przeszłam wszelkie mozliwe badania podczas kilkukrotnych pobytach w szpitalu i w klinice gastroenterologicznej. Na swej drodze spotkałam wspaniałych lekarzy, którzy naprawdę chcieli mi pomóc. Wyniki wykazały mi do tej pory kilka chorób-lambiozę, toksoplazmozę, gruźlicę jelit. Czy jest możliwe aby mieć jednocześnie tyle chorób? Czy te wyniki nie są z jakiegoś powodu sfałszowane? W chwili obecnej przechodzę półroczne leczenie gruźlicy. Efekt jest taki, że po 4 miesiącach kuracji czuję sie coraz gorzej. Myślę, że na gruźlicę leczę się niepotrzebnie..Dowiedziałam się że 70% społeczeństwa ma w organiźmie uśpione prątki gruźlicy a umierając nigdy się o tym nie dowie. Nowoczesne metody wykazuja jednak obecność prątków i sugerują chorobę. Czy ktoś mógłby na ten temat mi coś przekazać? Podzielić się doświadczeniami? Podpowiedzieć?* Tekst jest w cudzysłowiu ponieważ jest napisany przez moją mamę. Bardzo proszę o jakieś wskazówki. Pozdrawiam Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtek Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Złe wyrażenie. Słowo sfałszowane powinno być w cudzysłowiu ponieważ chodziło mi o to czy wyniki mogą wyjść źle np przez chorego zęba...Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi