Gość Przestraszony Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Mam 20 lat, ostatnio na prąciu zauważyłem wyczuwalną pod skórą na górze twardą *żyłę* biegnącą od nasady, do mniej więcej połowy trzonu. Jest cienka i wydaje się jakby wrośnięta w członek, wyczuwam ją zarówno podczas wzwodu jak i w stanie spoczynku. Nie jest bolesna i nie występują żadne inne objawy, mimo to zaniepokoiłem się dość mocno. Wydaje mi się również, że ciała jamiste są jakby twardsze w stanie spoczynku, choć może to być tylko moje wrażenie. Niedawno byłem u urologa w związku z problemem z jądrami, stwierdził torbiele i niewielkie żylaki powrózka, czy może to być związane z nimi? Czy istnieje ryzyko, że jest to jakiś nowotwór? A jeśli nie, to co? Bardzo proszę o szybką poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Żyły powierzchniowe prącia występują fizjologicznie i mogą być widoczne również podczas spoczynku. Na pewno nie jest to nowotwór. A czy w takim razie lekarz nie zaproponował leczenia żylaków powrózka nasiennego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przestraszony Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Nie, ponieważ uznał je za wyjątkowo niewielkie i powiedział, żeby się nimi nie przejmować. Natomiast ta *żyła* nie jest widoczna, nie jestem przekonany czy jest to żyła. Po prostu wyczuwam pod skórą twardą bruzdę wzdłuż prącia, zaczynającą się u nasady i kończącą w połowie trzonu. W czasie wzwodu wydaje się twardnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arek Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 najlepiej jedz do niemiec bo tam wszystkie badania ci zrobią w ciągu jednego dnia a w polsce będa trwały nawet 6 miesięcy a do tej pory rak może sie rozwinąć na maxa i do piachu sam byłem w niemczech co prawda kosztowne ale wszystkiego sie do wiesz w ciągu 1 dn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciek Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Witam! Ostatnio wystąpił u mnie podobny problem, otóż stwardniała mi żyła na penisie i nie sprawia mi to problemów, leczy moj penis jest o wiele twardszy w trakcie wzwodu, i podczas seksu odczuwam lekki bol w tym miejscu, i jak normalnie kiedys sciskalem żołądź to krew z niego się cofała, a teraz ma problemy z cofnięciem sie. Widac też zgrubienie. w tym miejsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi