Gość Robert Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Mam problem ze strunami głosowymi mówię zbyt cienkim głosem jak na chłopaka 30 letniego przystało. Wiem, że podobno się robi takie operacje chyba jak się nie mylę w Warszawie może by pan mi podał namiary na tą klinikę. Bo przez mój głos mam problemy w kontaktach damsko-męskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Niestety trafił Pan na portal zajmujący się chirurgią. Jestem chirurgiem i nie zajmuje się problematyką laryngologiczną. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z laryngologiem, który zajmuje się problematyką krtani (zaburzeniami foniatrycznymi). On przedstawi Panu dalsze sposoby postępowania z tym problemem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi