Gość Harold Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Witam mam taki problem od jakiegoś czasu pobolewa mnie penis takim tępym bólem, stało się to od momentu dość ostrej gry wstępnej jaką zafundowała mi dziewczyna na drugi dzień zaczął mnie boleć penis jakoś się tym nie przejmowałem do puki nie pojawiło mi się coś takiego na nim jakby mała kuleczka którą czuć delikatnie pod palcami i jakby napuchnięta żyła idąca tuż pod żołędziem tak jakby łącząc go z nim ..byłem u urologa ale ze strachu że to coś poważnego mój mały przyjaciel tak zmalał że ciężko było cokolwiek na nim zobaczyć stad też zamieszkać zdjęcie i proszę o radę czy mam się martwić ? Urolog powiedział że nie wie co to ale nie widzi nic groźnego i kazał mi moczyć to w rivanolu ... Oto link do zdjęcia-> http://zapodaj.net/61066c81c1ea.jpg.html Dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Facet Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Cześć Według mnie wygląda to jak żylak.Dla pewności idz do urologa i zapytaj o chorobę członka,która objawia się guzami na całej opowierzchni.Leczy się ją witaminą A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harold Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Dowiedziałem się jeszcze że to może być obtarcie lub podrażnienie i żebym stosował Crotrimazolum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harold Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Hej dziś jeszcze dowiedziałem się że to może być Prąciowa lokalizacja choroby Mondor*a ,czyli po prostu zapalenie żyły. Jak to leczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antek Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Cześć mam 13 lat od kilku lat też mam taką żyłę bardzo widoczną ona maleje ale później znów jest widoczna idzie ona od brzucha a kończy się prawie w połowie penisa... Ma ona około 2 CM jak to leczyć :(( źlę się z tym czuję nie wiem co zrobić proszę o wszelkie rady czy to cos groźnego ? jak to wyleczyć !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Mam to samo co Ci pomogło Harlod ? Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yoo Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 moja dziewczyna *skrzywdzila* mnie w podobny sposob. od dwoch dni stosuje masc heparinum (ok 10zl ) i juz prawie calkiem przeszlo. zyly są niewyczuwalne . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sz Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Miałem identyczny problem! Od 5dni stosuję żel Lioton 1000 i już niemal całkiem mi przeszło. Zyły są już niemal niewyczuwalne. Pozdrawiam. * ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seb Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Lioton 1000 na to chyba nie pomaga , to wraca po każdym podnieceniu i mniej sie używa tym jak by zanikało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 OCENAR 10/10 :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi