Gość Piotrek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Pod koniec sierpnia mam mieć przeprowadzony zabieg prostowania krzywej przegrody nosowej. Nie wiem do końca na czym ten zabieg polega.Wiem tylko że zabieg będzie trwał ok 40 minut i będzie wykonywany pod znieczuleniem, lecz nie całkowitym i przy mojej pełnej świadomości. W szpitalu spędze chyba tylko jeden dzień. Wiem że pełne wygojenie nosa zajmuje aż od 4 do 6 tygodni, ale chciałem wiedzieć po jakim czasie będe mógł normalnie w pełni funkcjonować, móc wychodzić z domu i spotykać sie z ludzmi. Wiem że na początku będe miał zakładane tampony do nosa, ale nie wiem po jakim czasie będą wyjmowane. Lekarz wspomniał również coś o usuwaniu zalegającego kataru, też nie wiem do jakiego czasu to musi być wykonywane... bardzo prosze o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi