Gość Lidia20 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam Panie Doktorze*) Mam na imię Lidia i mam 20lat. Od jakiś 2lat mam guz na szyji dokładnie pod szczęka koło ucha.,wielkość guzka wynosi ok 3cm jest twardy,niebolesny.Przy skręcie głowy w prawo uniemośżliwia mi on dalszy ruch, gdyż tak jakby blokuje dalszą ruchomość głową i sprawia lekki ból.Mam wrażenie,że się powieksza*(i nie wiem co mam robić? Boję się,a zarazem nie chcę martwić rodziców...*( Co mam robić? Prosze o radę... Z góry Dziękuję*) Pozdrawiam serdecznie Lidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Trudno powiedzieć co to może być bez badania. Z opisu mogą to być zmiany w śliniance (np. gruczolak), dlatego najlepiej udać się najpierw do lekarza rodzinnego, następnie wykonać badanie usg zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lidia20 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Dziękuję za odp*) Właśnie dla pewności udałam się dziś do lekarza rodzinnego,on natomiast skierował mnie do onkologa z podejrzeniem guza szyji*( Powiedział, że na miejscu będe miał wykonane Usg i biobsje*( Obawiam się, że to może być nowotwór*( Mam pytanie czy biobsja boli? i gdzie do szpitala mam sie udać?Tzn gdzie Pan by mi polecił? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi