Gość Tomek Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Witam. Mam następujący problem. W pracy próbowałem podnieść ciężką rzecz i zrobiłem to zbyt gwałtownie. Poczułem ból w placach. Nie mogę się dobrze wyprostować, a przy niemal każdej wykonywanej czynności towarzyszy mi ogromny ból. Na wizycie u masażysty lekarz powiedział mi że, moje żebro sie przesunęło i uciska teraz pewien mięsień, dlatego odczuwam ból. Czy żebro wróci do poprzedniego położenia dzięki odpowiednim ćwiczeniom i masażom czy konieczna będzie interwencja chirurga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zapewne to tylko nadwyrężenie jakiegoś mięśnia. Ćwiczenia i masaże, żele przeciwbólowe powinny zniwelować skutki tego urazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi