Gość doda Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 mam ogromny problem, 5 maja kochałam się z moim mężem do końca , 7 maja dostałam normalnie okres ( przy czym móiwę od razu że okres mam co 1,5 miesiaca- strasznie nieregularnie) od tego czau nie mam okresu to już jest 12 tygodni od stosunku ??? tydzien temu robiłam test ale wieczorem wyszedł negatywnie, najgorsze jest to że ja o t ym panicznie myśle że jestem w ciązy:(:( na dodatek mam zpalenie pecherza i jakieś zółte upławy, pomóżcie , czy jeastem w ciązy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Jeśli test wyszedł negatywne można z prawie 100% pewnością powiedzieć, że nie jest pani w ciąży. Radzę powtórzyć test z moczu porannego i skontaktować się z ginekologiem z powodu upławów (doszło do jakiegoś zakażenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niunia552 Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Ja mam Tak samo,tylko żadnego zapalenia nie mam,testu nie robiłam ponieważ boje się wyniku-jestem jeszcze zbyt młoda na dziecko... Mój chłopak chciałby aby to była Ciąża,ale ja mam teraz zbyt dużo problemów na Dziecko... No cóż teraz to tylko poczekać jeszcze trochę i zrobić test... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koko Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Ja mam taki problem. Miesiączkę mam co 30-32 dni. Jest 37 dzień cyklu i miesiączka spóźnia mi się 5 dnień. Kocham się z chłopakiem bez zabezpieczenia, ale kończy we mnie tylko przed okresem w dni niepłodne. Robiłam test 2 dni temu i wyszedł negatywny, kiedy powinnam zrobic kolejny? Dodam, że pojawiły sie u mnie żólte upławy o niezbyt przyjemnym zapachu. Czy jest możliwość ciaży, czy może spóźniać mi się przez te upławy czyli jakąś infekcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Robiłam test 2 dni temu i wyszedł negatywny, kiedy powinnam zrobic kolejny? - za około 2 tygodnie Czy jest możliwość ciaży, czy może spóźniać mi się przez te upławy czyli jakąś infekcje? - to raczej jakaś właśnie infekcja, wtedy mogą wystąpić zaburzenia miesiączkowania, trzeba w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z ginekologiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi