Gość Lidia Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Guzek jest umiejscowiony przy uchu ale na kości czaszki jest wielkości 1/0.5cm ma charakter chrząstki (przeskakuje pod palcami) jakieś 3-4cm w zagłębieniu główki ma obok siebie dwa o połowę mniejsze.Widziałam je już rok wcześniej ale je zbagatelizowałam, a teraz ten przy uchu wydaje się dużo większy.Miał robione badania krwi w grudniu 2008r oku wszystkie badania były ok.Ale nie robiłam je pod względem tych właśnie zmian. Proszę o odpowiedz. Ale i tak w zbliżający się poniedziałek idę do pediatry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Trudno powiedzieć co to może być bez badania. Być może to tylko zwłókniałe węzły chłonne pozapalne. Musi to lekarz zbadać bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxl power life Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Fantastyczny opis, gratuluję kreatywnego i sprytnego podejścia do tematu. xxl power life http://xxlpowerlife.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi