Gość Uka Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Wczoraj czyli 18.07.2009 biorac kapiel zauważyłem powyzej prawego jadra polaczony chyba z najadrzem zylke na koncu ktorej jest maly guzek, wczesniej tego raczej nie mialem badalem jadra i nie wyczuwalem tego. Do lekarza pojde najwczesniej za 5 tyg. i troche sie martwie o to. Nie bola mnie jadra, nic dziwnego nie zauważyłem poza tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Trudno określić co to może być bez bezpośredniego badania. Być może to jakiś żylak (np. zwłókniały), drobna torbiel, włókniak powrózka nasiennego. Proszę w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem, najlepiej urologiem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Choroby jąder dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/jader-jadra-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi