Gość Jan Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 23 września milem ściągany plyn z wodniaka jądra.Takich zabigów w swoim życiu mialem kilka i zawsze bylo dobrze.Teraz prawa cześć moszny jest obrzęknięta ,różowa,a sama moszna gruba i wielka jak pięść,i bardzo boli.Do tego mam podwyższoną temperaturę.Boli mnie w pachwinie i prawa strona uda.Przyjmuję Dyxocyclinum i Ibuprofen.Martwi mnie ten stan.Nadmieniam,iż mialem operacyjnie usuwany wodniak,a ze byl wielokomorowy,to się odnowil.Czy to jest stan zapalny,czy tez co innego mi się przyplątalo?Proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Z tego co opisujesz niestety wynika,że jest to zapalenia jądra. Musisz skonsultować się jak najszybciej z urologiem. Utrzymaj leczenie antybiotykiem i środkiem przeciwbólowym. Zrób okład z altacetu, jądra unieś wyżej (obcisłe majtki, a gdy leżysz ręcznik pod mosznę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sala Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 moj maz ma prawie od miesiaca obrzek linfatyczny moszny i pracia ,moszna jest tak duza jak u slonia, zapisl lekarz tatletki zioloew cyklo 3 fort ponoc rewelacyjne ale ja zadnej rewelacji nie widze,a co dalej nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi