Gość Kasia Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Witam, Miesiąc temu przecięłam sobie kciuk szkłem, miałam założone 2 szwy, od tego czasu palec jest taki zdrętwiały - jakby nie mój. Mogę nim bez problemu ruszac. Czy to uczucie odrętwienia minie? Czy można to jakoś przyspieszyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 To wynik przerwania włókien nerwowych. Nie wiem jak głęboka była rana ale regeneracja nerwu może trochę potrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Dziękuję za odpwowiedź. Rana nie była bardzo głęboka. Czy mówimy tu o miesiącach czy może latach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Najczęściej wszystko wraca do normy po około 6-9 miesiącach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi