Gość wystraszony Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Mam problem boli mnie główka penisa kiedy zsuwa się z niej skóra. Do jakiego lekarza mam sie udać i co mi może dolegac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Najlepiej udać się do urologa. Być może w tym wypadku jest to normalny objaw. Zależy to od tego oczywiście jak często odciągasz napletek, który chroni żołądź przed urazami mechanicznymi przez co staje się wrażliwsza na dotyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Panowie mam problem . Mam 44 lata i ostatnie naście z powodu zdrowia nie uprawiałem sexu. Teraz podczas stosunku ze wzwodem brak problemów ale w czasie akcji penis a właściwie żołędzie tak jakby bolą co powoduje momentami utrate przyjemności. Po wytrysku ból jest taki że natychmiast muszę przerywać wszystko i chwilę cierpieć. Żołędz również ciężko sie odsłania i jest bardzo wrażliwy. Prosze o jakąś radę bo zaczynam się blokować psychicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Choroby członka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi