Gość artur Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Mam prablem ostatnio pojawilo mi sie zgrubienie na penisie wiem ze pisali o tym ale nie widze takiego przypadku jak moj. Mam zgrubienie na dole penisa i jest ono czerwone i ma na sobie ujscie ropne prosze o pomoc. boli przy stosunku i boje sie ze moge zarazic dziewczyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Trzeba z tym problemem udać się bezpośrednio do lekarza najlepiej dermatologa. Taki stan może świadczyć nawet chorobie wenerycznej. Trzeba będzie zastosować odpowiednie leczenie przeciwbakteryjne lub być może przeciwgrzybicze miejscowo jak i ewentualnie doustnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa i napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi