Gość Sebastian Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Otóż mam problem. Dzisiaj gralem ze znajomymi w piłkę nożną. Zostałem sfaulowany i upadłem na lecy i przy okazji podparłem się prawą ręką. Nic nie było aż do przyjścia d domu. Czuje ból, lecz nie mam obrzęku, żadnego siniaka, mogę ruszać ręką. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Trudno odpowiedzieć na to pytanie bez badania. Jeśli ból jest silny radzę pójść do ambulatorium szpitalnego. Tam zbada Pana lekarz bezpośrednio i ewentualnie wykona RTG (trzeba wykluczyć złamanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sylwiątko Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 hmm wie pan co ten ból minie,nadgarstek jest nieco nadwyrężony,polecam zakładanie opaski uciskowej przez kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi