Gość Arek 25 lat Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Witam, Pięc misięcy temu zaczęła boleć mnie prawa noga w pachwinie(czułem dziwny do opisania nie tyle ból co dyskomfort), z ta dolegliwoscią zgłosiłem się do lekarza, który stwierdził, że zaczyna robic mi się przepuklina. Po wykonanym USG lekarz doszedł do wniosku, że trzeba to zoperować aby się nie powiększało. Przeszedłem operację i oprócz bolacych szwów cały dyskomfort zniknał. Dziś mineły już cztery miesiące od operacji, a ja dalej czuje dyskomfort tzn. promieniuje mi ta noga w różnych sytuacjach. Poszedłem drugi raz na USG lekarz zapewnia ze wszystko w porządku... ale oprócz tego wszystkiego od czasu operacji mam cały czas gdy chdzę tak jakby *napompowany* worek mosznowy... tak jest w ciagu dnia wieczorem jest znowu luźny. niepokoję się. Zaznaczam że lekarz zrobił usg całej pachwiny, worka mosznowego, itd... stwierdził że wszystko oki!!! To dlaczego mnie promieniuje noga i mam powiększony (napompowany)worek mosznowy gdy się poruszam??? czy moze znów tworzyć się przepuklina?? od czasu operacji nic nie noszę i się oszczędzam. Boję się ze problem może też tkwić w psychice bo cały czas się obawiam że może znów jest coś nie tak... a ja w grudniu się żenię i jak tu przenieść przyszłą żonę przez próg??????????????????? Bardzo prosze o opinię Pana doktora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Po zabiegu często odczuwany jest ból spowodowany obecnością wstawionej siatki lub szwów. Na pewno warto taki stan skonsultować za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi