Gość Michał Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Witam, byłem u lekarza, gdyż podejrzewałem u siebie stulejkę. Mam 16 lat. Napletek ściąga się *prawidłowo* podczas stanu bez wzwodowego (gdy jest opadły), ale gdy jest w stanie wzwodu są z tym problemy. Schodzi spokojnie do połowy, niby nie boli, ale boję się dalej *ciągnąć*. Lekarz powiedział, że jest wszystko ok i to, że nie schodzi w stanie wzwodu może być spowodowane wiekiem i że z czasem ustąpi. No to jak myślicie, ustępuje to z wiekiem, stabilizuje się podczas sexu czy nie zmienia się. Czy to stulejka czy nieuzasadnione obawy? Proszę o konkretną odpowiedź *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sch Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Ja tez tak mialem, ale w czasie wzwodu wystarczy dopbrze nawilżyć żołądź i okrywający go napletek i minął problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Na pewno trzeba trochę rozćwiczyć odciąganie napletka co pomoże uniknąć zabiegu chirurgicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Dla zainteresowanych jak mogą wyglądać choroby penisa zdjęcia, objawy http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi