Gość Marek Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Witam, jakiś czas temu czułem ból przy prawym jądrze. Poszedłem do urologa chirurga który stwierdził torbiel najądrza. Po jakimś czasie poszedłem na kontrolę. Lekarz stwierdził , że jeśli nie chcę to nie ma sensu usuwać zmiany. Moje pytanie brzmi: czy może stać się coś niebezpieczego. Przerzuty lub coś innego? Lekarz ode mnie z miasta mówił , że nie ma obaw ale chciałbym potwierdzenia ze strony drugiego lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Torbiel to zmiana łagodna, nie daje przerzutów. Może się jedynie powiększać nasilając objawy. Taką torbiel można kontrolować co jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Choroby jąder dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/jader-jadra-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi