Gość Adamus..3* Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Witam. Mam prawie 17lat. WIem ,że asymetria jąder ma miejsce bytu tak jest i u mnie prawe jądro ma wymiary: ok.(50x33x27) lewe: ok.(50x30x23) tak wiec chyba normalne jednak wydaje mi sie ,ze to większe jest nieco twardsze w dotyku *mogę sie mylić ,poniewaz zawsze wydaje mi sie ze jedno jadro jest nieco wieksze niz wskazuja liczby* Ponadto gdy sciskam je w okolicy najądrzy odczuwam kłucie *jak lewe jądro* w podbrzuszu ,a *jak prawe* w pachwinie/podbrzuszu. Zastanawia mnie moja sperma ,gdy znajduje sie na czarnym podlozu widac wyraznie jak w przezroczystej cieczy duzo bialej substancji jednak na bialym podlozu ma zabarwienie zoltawe ,a do tego ostatnio czesto znajduja sie w niej jakby jakieś żelki. Ponadto jak czesc spermy zmieszam z woda i zaczne w palcach gniesc jak plasteline to stworzy sie *doslownie* taka sucho-galaretowata kuleczka. Tak więc czy te czynniki są normalne? czy powinienem cos z tym zrobić ,piszę tutaj ponieważ wolałbym nie isc do urologa i tracic pieniedzy jesli to cos glupiego i normalnego. Prosze o wyrozumialosc i w miare opisową odpowiedz. Przepraszam jesli temat sie powtarza ,ale nie znalazlem tematu pasujacego do mnie . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Aby sprawidzić czy wszystko jest wporządku najlepiej wykonać usg i udać się do specjalisty. Żółtawe zabarwienie spermy może świadczyć o procesie zapalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adamus..3* Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Moze zle sie wyrazilem nie tyle zolta co jasno-zoltawe zabarwienie bardzo jasne ,w takim razie co z reszta spraw czy moge prosic o ponowne przeczytanie i udzielenie odp.?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bart Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Kolor spermy, konsystencja wygląda na OK, przy czym raczej trudno ocenić czy ulepiona z niej kuleczka jest w porządku, bo mało kto na taki pomysł wpada *-) Z jądrami też pewnie OK, jak nic nie dolega to sam sobie też problemów nie wymyślaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adamus..3* Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Hehe no fakt ta kuleczka to taki idiotyczny pomysl ,ale moze to jakas wlasciwosc spermy *D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MARIAN 24 Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 to wszystko normalne ja miałem i mam tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MARIAN 24 Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 i mam dzieci i wszystko mi normalnie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość john Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 jezeli nagle zmienila kolor to ja bym poszedl do lekarza, ja po zmianie koloru spermy dostalem zapalenia najadrza, czemu towarzyszy bol w pachwinie rowniez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość goldi Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 to nic strasznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sorekk Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Żeby nie było takich problemów, trzeba zadbać o zdrową spermę. Jak to zrobić, wejdźcie na stronę poświęconą temu tematowi: seksbaza.com. Na stronie jest też filmik jak powinna wyglądać ejakulacja, nagranie oddania spermy przez studentów z warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi