Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Jak powiekszyc penisa konkretnie

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. Mam konkretne pytanie i chcę tez konkretnej odpowiedzi. A mianowicie uważam że mój penis 15 cm we wzwodzie jest zbyt mały. Mam teraz przejściową partnerkę tylko na s@@x która dłuższy czas mieszkała za granicą w UK i tam spotykała się z różnymi facetami nie tylko Polakami. Ona twierdzi że mnie nie czuje bo mam za małego. W związku z tym mam pytanie konkretne - jak powiększyć penisa ?. Mam nowy plan na życie. Potrzebuję szybką kurację do wakacji bo wyjeżdżam na Majorkę i zamierzam poderwać jakąś dzianą starą Niemkę albo przeprowadzić się do Niemiec bo u nas już nie ma pracy za odpowiednie wynagrodzenie. Zainspirował mnie taki film pod tytułem "Nocny Kowboj" i zamierzam jak w tym filmie zaspokajać bogate kobiety. Jedyne co mi stoi na przeszkodzie to rozmiar mojego penisa bo język już znam  w stopniu średnim. Obserwuje też na facebooku kilku facetów z Polski którzy mieszkają w Niemczech i właśnie się tym zajmują ale oni są hojnie obdarzeni bo maja członki 19 - 20 cm. Maja po kilka kobiet które ich utrzymują. W związku z tym co napisałem powyżej mam konkretne pytanie jak powiększyć penisa najlepiej z szybkimi rezultatami. Odpiszcie pilne !!!

O gościu masz plany na życie że SZOK w sam raz na temat forum. No jak chcesz stare niemry zaspokajać to musisz mieć konkretnego penisa. Jest sposób żeby członka powiększyć w twoim przypadku może to być maksymalnie do 19 cm bo masz słabą bazę wyjściową ale musisz się uzbroić w cierpliwość i skrupulatność. To jest w pewnym sensie poświęcenie. Konkretnie 3 miesiące po dwie tabletki dziennie środka o nazwie maxorman. Znajdziesz to w internecie sprzedają też w Polsce. Powiem ci szczerze że ja to brałem i kilku chłopaków z siłowni i efekt jak najbardziej zadowalający. Widać różnicę na moje oko penis jest dłuższy o około 3 do 4 cm i grubszy. Szkoda że nie zmierzyłem dokładnie przed kuracją to bym wiedział dokładnie o ile jest większy. Oczywiście ma ten środek swoje minusy. Podczas  brania możesz się spodziewać znacznego wzrostu libido oraz częstych erekcji szczególnie w nocy. Jak masz jakąś kobietę u boku to będzie bardzo zadowolona jak jesteś sam to trzeba będzie często na ręcznym trzepać - ale spokojnie po kuracji to minie. Ale dosłownie podczas brania członek powiększał się w oczach. Minął już rok odkąd to skończyłem i widzę że członek nie zmalał więc to była dobra decyzja uważam. Szukasz odpowiedzi jak powiększyć penisa to masz odpowiedź.