Gość Tomasz Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Czeka mnie operacja laparoskopowa powrózka nasiennego lewego. Mam 32 lata urodziłem sie z przepukliną pachwinową, operacja została wykonana po upłynieciu 1 roku życia obecnie zorientowałem się iż nie ma szans na potomka. Czego moge się spodziewać po operacji? Jakie czyhają niebezpieczeństwa? Lekarz tyle mi powiedział iż później nastąpi dalsze leczenie byc może byłem mało dociekliwy. Czy istnieje szansa na powodzenie tym samym na dziecko? Konsekwencje operacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Czeka mnie operacja laparoskopowa powrózka nasiennego lewego. Mam 32 lata urodziłem sie z przepukliną pachwinową, operacja została wykonana po upłynieciu 1 roku życia obecnie zorientowałem się iż nie ma szans na potomka. Czego moge się spodziewać po operacji? Jakie czyhają niebezpieczeństwa? Lekarz tyle mi powiedział iż później nastąpi dalsze leczenie byc może byłem mało dociekliwy. Czy istnieje szansa na powodzenie tym samym na dziecko? Konsekwencje operacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi