Gość Łukasz Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Witam, mam problem i nie bardzo wiem co robic. Chodzi o to, że przy sciaganiu napletka odczuwam ból, nie schodzi on swobodnie podczas wzwodu i nie jestem w stanie go sciagnąc do końca, podczas stosunku, przy pierwszych ruchach, odczuwam ból, czasami zauważam że przy bólu pojawia sie krew, partnerka, czasami mówi, ze z pochwy wyleciała jej moj krew, czym to moze być spowodowane, prosze o porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Być może powodem dolegliwości jest zbyt krótkie wędzidełko. Trzeba skonsultować się z urologiem w tej sprawie,który wykona plastykę wędzidełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 dziekuje za odpowiedź, bede spieszył do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Witam, byłem u urologa, juz jestem po zabiegu, troche mi podciął penisa, podszył. . no i teraz mam pytanie, bo lekarz mnie nie poinformował, jak długo po takim zabiegu należy sie wstrzymac od współzycia, prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolo Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Okolo 1,5 do 2 miesiecy zalezy jak ci sie beda rany goic powinienes sam wiedziec kiedy , jak bedziesz naciagal napletek bedziesz czul czy jest to stabilna konstrukcja czy lepiej troszke poczekac dluzej :) Najlepiej mogles usunac cale wedzidelko wtedy masz juz spokoj na zawsze ,juz sie nie zerwie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbyszek Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Witam mam takie pytanie. Uprawiam ze swoja partnerka sex a cały czas myślę ze jestem prawiczkiem. Po prostu mój penis wygląda jak bym nadal był prawiczkiem. Znalazłem zdjęcia w internecie innych panów którzy są prawiczkami i ich penisy są takie same jak moje. Co mogę z tym zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piter Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 witam mam taki problem ze mialem przerwe w sexie rok czasu i ostatnim razem gdy sie kochalem z partnerka czulem bul na penisie i napletek mi nie zszedl do samego konca a przy oddawaniu moczu zauwazylem na gurnej stronie male pekniecie napletka !!! dodam ze po kilku dniach pekniecie napletka zagoilo sie !!! czym to jest spowodowane i co mam zrobic czekam na odpowiedz dziekuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dominik Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Witam , mam problem z penisem, nie chce samemu z chodzic napletek tylko ja muszę, i boli przy dotykaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paweł Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 dzień dobry. mam 20 lat. niedługo zacznę współżyć z kobieta i mam pytanie. chodzi o To że mój boję się że będę odczuwać ból podczas stosunku. w pełnym wzwodzie napletek jest cały ściągnięty i niby jest wszystko ok.. nie ma problemów ze ściąganiem go jak i z seksem oralnym .. ale widzę że gdy jest w pełnym wzwodzie to wedzidelko jest mimo wszystko mocno napięte i jak ciągnę napletek mocno w dol to odczuwam lekki ból. dziewczyna jest dziewica więc pochwa będzie tym bardziej ciasna.. i martwi mnie to że mogę mieć problem z wprowadzeniem go do pochwy ( że może być taki ból..). proszę mi także powiedzieć jak wyglądają zabiegi związane z podcinaniem lub usuwaniem wedzidelka ? proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin~~15 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Hmm ktoś by mógł może i mi pomóc mam 16 lat w lutym.. i mam że tak powiem za mało skóry gdy mi stoi.. ogólnie jeszcze nie współżyłem ale myśle że niedługo do tego dojdzie. gdy ssuwam z żołędzia skórkę.. boli strasznie , nie wiem dlaczego mam problemy z założeniem jej z powrotem na członka , boje się co moge zrobić z tym problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciej Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Mam proglem polega na tym ze mam proglemy ze sciagnieciem napletka odczuwam ból zaznaczam ze jestem 38 letnim prawiczkiem serio co powinienem zrobic Urolog poradził mi zebym udał sie do chirurga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mario Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 A po co ma schodzić napletek do końca ,trzeba myć pałę pod napletkiem a podczas seksu to można się bzykać i zakrytym żołędziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi